Aytaç

Aytaç Logo

Aytaç, Türkiye’den üç müteşebbis, bir İsviçre bankası ve Dünya Bankası’nın ortaklığıyla 1993 yılında kurulmuş, 1996 yılında Yimpaş Grubu’na geçmiştir.

Çankırı-Çerkeş’te 912.000 metrekarelik alan üzerine kurulu Aytaç Et, Süt, Yem ve Hayvancılık tesislerinde 1000 uzman personelle, 10 ayrı işletmede üretim yapılmaktadır. Dünyanın en büyük entegre yatırımlarından biri olan Aytaç tesisleri, günde 750 büyükbaş, 2500 küçük baş hayvan kesimi ve 60 bin ton/yıl hayvan işleme kapasitesine sahip, günümüzün en gelişmiş gıda teknolojisiyle donatılmış tesis olma özelliğini taşımaktadır.

Tesislerde canlı hayvan beslenmesinden kesime hazırlanmasına, hazır paket et ve et ürünlerinden (sucuk, salam, sosis, jambon, kavurma, pastırma, füme dil, hamburger, döner vb.) sevkiyatına kadar tüm işlemler bilgisayar kontrolünde gerçekleştirilmektedir.

  • 00.jpg
  • 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg
  • 06.jpg
  • 07.jpg
  • 08.jpg
  • 09.jpg
  • 10.jpg
  • 13.jpg
  • 15.jpg
  • 16.jpg
  • 17.jpg
  • 18.jpg
  • 20.jpg
  • 21.jpg
  • 22.jpg
  • 23.jpg
  • 24.jpg
  • 25.jpg
  • 26.jpg
  • 27.jpg
  • 28.jpg
  • 29.jpg
  • 30.jpg
  • 31.jpg
  • 32.jpg
  • 33.jpg
  • 34.jpg
  • 35.jpg
  • 36.jpg
  • 37.jpg
  • 38.jpg
  • 39.jpg
  • 40.jpg
  • 41.jpg
  • 42.jpg
  • 43.jpg
  • 44.jpg
  • 45.jpg
  • 46.jpg
  • 47.jpg
  • 48.jpg
  • 49.jpg
  • 50.jpg
  • 51.jpg
  • 52.jpg
  • 53.jpg